1397/12/6 دوشنبه

برگزاری دومین همایش سیاسی اساتید و فرماندهان ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

دومین همایش سیاسی اساتید و فرماندهان ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه مورخه97/12/2 در تالار همایش شهید سرلشکر فلاحی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد.

در این همایش دکتر عباس حاجی نجار، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی، با تحلیل کنفرانس ورشو و دلایل شکست و عدم نتیجه گیری آمریکا در این نشست، تصریح کرد: برای عبور از چالش‌ها و مقابله با تهدیدات دشمن، تببین جزء به جزء بیانیه مهم و راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی ضروری است.

در ادامه دکتر محمد خوش‌چهره، اقتصاددان و استاد دانشگاه نیز با تحلیل شرایط اقتصادی روز کشور و توطئه‌های دشمن در حوزه مسائل اقتصادی و سیاسی افزود: توجه ویژه به مولفه‌های اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری و حمایت از تولید ملی، گام مهمی برای عبور از چالش‌ها و مشکلات اقتصادی است.

گفتنی است، در این همایش که حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور امیری، رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش و امیر سرتیپ دوم  دکتر حسین ولی وند زمانی، فرماندهی دافوس آجا حضور داشتند، اساتید و کارشناسان حاضر در جلسه با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ به سوالات حاضرین پاسخ گفتند.