بهگزارش روابط عمومی دافوس آجا: در مورخه 97/11/16  تعدادی از هموطنان عزیز ( با حضور سرکار خانم ناجی نماینده معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 11 تهران)، از موزه و نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید دستاوردهای علمی، آموزشی و اعتقادی این دانشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته و نقش مؤثر دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در دفاع مقدس  و آموزش کیفی افسران رده میانی به بالا پس از دفاع مقدس و همچنین انواع پژوهش‌های علمی-دفاعی صورت پذیرفته تشریح گردید.

در بازدید به‌عمل آمده سلاح‌های تاریخی و سایر تجهیزات موجود در موزه مورد بازدید قرارگرفته و بازدیدکنندگان با نحوه عملکرد سلاح‌های سبک نیز آشنا شدند.

گفتنی است در پایان بازدید از خانواده‌های شهیدان گران‌قدر ابوالفضل عبدالله زاده و سید سیامک مرتضوی با اهدای لوح تقدیر قدردانی به‌عمل آمد.