1397/11/15 دوشنبه

نمایشگاه چهل سال تلاش دانشگاه فرماندهی وستاد آجا

نمایشگاه چهل سال تلاش دانشگاه فرماندهی وستاد آجا در راستای اقتدار علمی ارتش جمهوری اسلامی ایران و بازگشایی موزه (عمارت تیمور تاش)

به گزارش روابط عمومی دافوس آجا، به‌منظور گرامی‌داشت چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، نمایشگاه چهل سال تلاش دانشگاه فرماندهی وستاد آجا در راستای اقتدار علمی ارتش جمهوری اسلامی ایران  از روز شنبه مورخه 97/11/13 بازگشایی و امکان بازدید عموم از نمایشگاه مذکور و موزه (عمارت تیمور تاش)  میسر گردید.

در این نمایشگاه آثاری از قسمت‌های مختلف دافوس آجا (عقیدتی سیاسی ، معاونت آموزش وتحصیلات تکمیلی، معاونت پژوهش و تولید دانش، پژوهشکده عالی جنگ، ، مدیریت انتشارات و فصلنامه)، سازمان حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آجا، دانشکده علوم پزشکی ارتش، دانشگاه افسری امام علی علیه السلام و ... جهت بازدید عموم به نمایش گذاشته شد.

در روز نخست این نمایشگاه، امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس جانشین محترم و امیر دریادار دکتر حبیب ا... سیاری معاون محترم هماهنگ کننده و ریاست ستاد کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از هموطنان از نمایشگاه بازدید نمودند.

گفتنی است موزه عمارت تیمورتاش (پس ازچهار ماه مرمت و بازسازی) به همراه این نمایشگاه از مورخه 13 الی 21 بهمن از ساعت 9:00 صبح  تا 12ظهر پذیرای بازدید عموم  می باشد.