1397/10/15 شنبه

اطلاعیهدانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

عدم فعالیت دانشگاه جنگ (دانشگاه فرماندهی و ستاد) ارتش جمهوری اسلامی ایران در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی

به اطلاع ملت شریف ایران می رساند که دانشگاه جنگ (دانشگاه فرماندهی و ستاد) ارتش جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گونه فعالیت سازمانی و تائید شده در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان دانشگاه جنگ/دانشگاه  فرماندهی و ستاد و... در فضای مجازی ندارد و هیچ‌یک از فعالیت‌های این کانال‌ها و گروه‌ها مورد تائید دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا نبوده  و استفاده از عناوین این دانشگاه جعلی و مشمول پیگرد قانونی و امنیتی خواهد بود.

هرگونه پیام، اطلاعیه و... فقط از طریق همین سایت به ملت شریف ایران  اطلاع رسانی خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این سایت نظرها و پیشنهادهای خود را به مسئولین دانشگاه منعکس نمایند.

بدیهی است دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در قبال پیام‌ها، اطلاعیه‌ها و... که از کانال‌ها و گروه‌هایی با عناوین یاد شده جعلی در شبکه های اجتماعی منتشر می‌گردد، پاسخگو نخواهد بود.