جمعه 15 فروردين 1399   00:14:53

1398/11/23 چهارشنبه

حضور امیر سرتیپ نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایراندر دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

حضور امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: این نیروی الهی در سالهای اخیر توانسته است با تلاش متخصصان و جهادگران جوان و با همکاری مراکز علمی و پژوهشی داخلی به توانمندی های بالایی در زمینه ساخت و تولید هواپیمای جنگی دست یابد.

امیر نصیرزاده که در جمع فرماندهان، اساتید و دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش سخن می گفت، ضمن تاکید بر توانمندی نیروهای متخصص داخلی و ارتقای دستاوردهای نیروی هوایی، گفت : در سالهای اخیر به دستاوردهای خوبی در نیروی هوایی نایل شده ایم و از مهمترین این دستاوردها ساخت هواپیماهای جنگنده در داخل کشور  است.

وی همچنین به آماده سازی و خودکفایی در ساخت هواپیمای جنگنده کوثر اشاره کرد و گفت: انشاءلله در 29 فروردین ماه سال آینده رژه سه فروندی این هواپیما را در مراسم روز ارتش شاهد خواهیم بود.