پنجشنبه 14 فروردين 1399   23:40:25

1398/9/27 چهارشنبه

برگزاری آیین گرامی‌داشت روز پژوهش

روز دوشنبه 25 آذرماه 1398، هم‌زمان با روز پژوهش، طی مراسمی از اساتید، پیش‌کسوتان و پژوهشگران برتر دافوس آجا تقدیر به‌عمل آمد.
در این مراسم، پس از ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دافوس آجا در سال گذشته توسط معاون محترم پژوهش دافوس، از تلاش‌های اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و پیش‌کسوتان عرصه پژوهش توسط امیر سرتیپ دوم حسین ولی‌وند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، تقدیر به عمل آمد.
همچنین در این مراسم، از سه عنوان کتاب جدید چاپ شده توسط مد. انتشارات و فصلنامه دافوس آجا با عناوین "بازی جنگ در رده لشکر"، "ارتش و تاریخ سیاسی جنگ" و "عملیات مشترک" رونمایی گردید.
در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از آثار پژوهشی و کتاب‌های منتشر شده در طول یک سال گذشته برپا گردید.